“In een wereld waar er steeds meer adviseurs duurzaamheid bij komen, wordt jij écht intrinsiek gedreven om een betere wereld voor mens en milieu te maken. Deze passie zorgt ervoor dat je de organisatie echt verder pusht en een potje kan breken op het gebied van duurzaamheid!”

Marcella van Room, PIANOo (RVO) 

“Carla bezit veel kennis op het gebied van duurzaamheid en kan dit ook helder uitdragen. Abstracte ambities op gebied van duurzaamheid zijn door Carla middels het doorlopen van een reis nader uitgewerkt en concreter gemaakt. De collega’s en organisatie worden in dit traject stevig betrokken.”

Arnold Schep, woningcorporatie Trivire

“Je bent intrinsiek zeer gedreven als het gaat om het verbeteren van het klimaat. Dit is prachtig om te zien, je bent gedreven en enthousiast en vol energie om mensen anders te laten zien en denken.

Je opdracht was enerzijds het maken van een visie, anderzijds verbinding leggen in de organisatie, met als doel draagvlak te creëren in de organisatie. Ik denk dat dit jou tot nu toe heel goed gelukt is. We kwamen vanuit een situatie dat er een aantal ambities geformuleerd waren voor de koers. Inmiddels ligt er een visie, is er een werkgroep en een stuurgroep en zijn er initiatieven/pilots lopende. En dit allemaal in een half jaar Coronatijd!

Ik heb de samenwerking tot nu toe als prettig ervaren. Je bent makkelijk benaderbaar, verbindend, af en toe een tikkeltje eigenwijs, maar dat hoort er ook bij om iets in een organisatie voor elkaar te krijgen.”

Jeannet van Waterschoot, woningcorporatie Trivire

“Ik vond de samenwerking erg fijn vanwege je enthousiasme en gedrevenheid voor MVOI. Je hebt oa. bijgedragen aan de lancering van de e-learning Ketenverantwoordelijkheid & ISV, waarbij je ons hebt geholpen te benadrukken dat Ketenverantwoordelijkheid zowel over sociale als milieu onderwerpen gaat. Je bent een gedreven, enthousiaste en nieuwsgierige wereldverbeteraar die ons hielp om regelmatig uit te zoomen om ons af te vragen of we de goede dingen doen.”

Renée van Tuyll-Serooskerken, PIANOo (RVO)

“Carla is een deskundige op gebied van circulariteit, met een open houding, die in staat is om beweging in gang te zetten.” 

Rob van Oevelen woningcorporatie Patrimonium

“Je hebt mij geholpen om het onderwerp circulariteit begrijpelijk en overzichtelijk te maken. Voor mij was dit een nieuw onderwerp en dus een grote uitdaging om hier een scriptie over te schrijven. Daarnaast heb je mij geholpen door mijn documenten te voorzien van feedback, waardoor ik een goed idee kreeg of ik wel/niet de goede richting opging.”

Aimee ten Geuzendam (Patrimonium)

“Ik vond het heel fijn dat jij een frisse blik hebt geworpen op mijn frisse plannen! Ik heb weer genoeg inspiratie om een tijd verder te kunnen. En ook bedankt voor de connecties die je hebt gemaakt. Ik hoop op nog vele Dwarse vragenuurtjes voor jou. Ik vind het zeker een aanrader.”

Carli van ‘t Schip, Frisse Plannen