Ik coach en begeleid mensen en organisaties die meer duurzame impact willen maken, door ze in hun kracht te zetten. Daarbij help ik mensen te ontdekken welke veranderkracht er verscholen ligt in henzelf en in hun organisatie en hoe ze die beter kunnen benutten om meer maatschappelijke impact te maken. Dat kan bijvoorbeeld door een actieve rol te nemen in duurzame transities of door als opdrachtgever doelgericht maatschappelijke waarde te realiseren via tenders en inkoop.

Mijn aanpak is geen blauwdruk, iedere aanpak is maatwerk. Wel werk ik aan de hand van enkele richtinggevende principes en methoden kenmerkend voor transitiemanagement en maatschappelijk bewust/duurzaam opdrachtgeverschap. Daarbij put ik uit jarenlange ervaring en haal ik inspiratie uit het contact met bevlogen mensen die net als ik de wereld een beetje mooier willen maken. Samen ontdekken hoe we de duurzame beweging groter kunnen maken is iedere keer weer magisch.

Daarbij is de verbinding met anderen en aanpalende opgaven en initiatieven van belang, want samen kom je verder. Ik help je om die verbinding te leggen en vast te houden.

Ik ben pas tevreden als er daadwerkelijke stappen worden gezet. Het blijft dus nooit bij een advies, ik help je om concreet met je nieuwe inzichten aan de slag te gaan en ondersteun waar nodig.